a

a

pondělí 2. září 2013

Už se to blíží!

A co že se to blíží?
No jistě, je začátek Září. A ten přináší už pár let Beskydskou sedmičku.
Akci na kterou se s Tomem těšíme už od minulého ročníku a neúspěchu, kdy jsme skončili ani ne 10km před cílem.
Těším se na ni ještě víc od doby, co sem přestal běhat ty svoje krátké trasy kolem 5km.
Těším se na ni ještě víc, když jsem zjistil, jak Tom po loňské B7 zahořel a nadchl se pro běh a zdravou stravu!
Těšíme se na ni ještě víc od doby, co jsme dokončili Horskou výzvu na Šumavě!
Těším se na ni ještě víc od doby, co sem si posunul běžecký rekord co do uběhnutých kilometrů v kuse se týká.
Těším se na ni s každým shlédnutím promovideí a každou přečtenou kapitolou v Born to tun (čteno již po druhé)
Těším se taky proto, že se mi podařilo zmobilizovat celou naši rodinu a rodinu přítelkyně a budeme mít i početné publikum, takže letos už to prostě nemá kam uhnout. :-)

Jenže... jsou tu i drobné obavy. Poslední dobou mě při delších bězích pobolívá koleno. Bolelo i v Rumunsku při dlouhých sestupech. Zvládne to mrška jedna kloubní?? Musí! Přece se těším jak malej Jarin na první hokejovou kartičku s Jágrem a endorfiny jsou přece úžasná věc, díky nimž člověk spoustu věcí nevnímá :-) No a s takovým supportem? Aji kdybychom to měli do cíle doválet sudama!!
Další problém a obava je ten/ta, že celej srpen jsem běhání pěkně flákal! 33.5km?? Co to je? To je pro Dana Orálka, nebo Petra Vabrouška poobědovej nedělní výklus... Trošku se teda uklidňuju tím, že jsme v tom Rumunsku nachodili kolem 100km a nastoupali cca 4500m. Do práce a z práce chodím od června pěšky (šalinkarta je moc drahá a já potřebuju šetřit) každej den celkově kolem 9km... Před tím sem jezdíval na kolobrndě (možná z tama mám ty problémy s kolenem) občas to do práce i zaběhnu. Tím pádem sem za srpen na nějakých 226km, ale i tak...
Doufám, že bude rozhodovat to co sem dělal celý rok (8měsíců) (647 km naběháno 376 km nachozeno a 148 km kolo a koloběžka) a ne poslední měsíc. Loni jsem měl např. za celý rok (12měsíců) naběháno 307km a na B7 jsem se cítil fajn! Takže další pozitivum a důvod proč si věřit, že tento rok, to opravdu nemá kam uhnout! Takže už zbývá se jen těšit, až budou z Těšína opět vyjíždět bésedmičkové vlaky. :-) :-)

Dneska sem si byl ještě před B7 asi naposledy zaběhat. Oběhl sem si dvě kešky (geocaching) v okolí a do září přidal porci cca 6.5 km... Musím prostě fakt přidat, ať se mi Vokolopriglu běží dobře! :-)

Tak na B7 a Vokolopriglu AHOJ!



2 komentáře:

  1. drz se...budu drzet pesti at to vyjde at do cilove pasky..!!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky! :-) Případně to vezmeme po vzoru Meresjeva :-))))

    OdpovědětVymazat